#навчально_виробнича_робота #робота_млина Млинарство завжди було поширене на території України. Млини використовують і досі, але багато з них знищено внаслідок воєнних дій, деякі знаходяться в занедбаному стані. Грицівське ВПУ №38, попри усі труднощі, за власний кошт відновило роботу млина, що дало змогу забезпечити якісним борошном навчальний заклад і населення Грицівської ОТГ. Також здобувачі освіти професії "Кухар; пекар" мають можливість практично ознайомитись з функціонуванням сучасного млина під час навчальних екскурсій. Такий захід сьогодні провела викладач ...
Популярні дописи з цього блогу
5 улюблених страв українців Кожна подорож – це можливість отримати нові враження, подивитися небачене, спробувати щось особливе. Тому в мандрівках ми часто обираємо незнайомі та незвичні для нас страви і напої. А ще ми часто асоціюємо певну країну з якоюсь стравою: Італія – піца, Польща – бігус, Австрія – віденський шніцель, Україна – борщ. Але наша держава, найбільша за площею країна Європи, завжди дивує туристів кулінарним розмаїттям, бо кожен регіон має свої смаколики і особливі секрети їх приготування. У чому особливість української кухні? По-перше, у тому, що під час приготування більшість продуктів зазнає теплової обробки – їх варять, обсмажують, тушкують, запікають. Це дає можливість розкрити всі смаки й аромати та зберегти соковитість їжі. По-друге, страви української кухні багаті на білки, жири і вуглеводи, вони смачні й часто дуже калорійні. Українська кухня має сотні рецептів: борщі, пиріжки, вареники, млинці, деруни, голубці, печені та багато-багато іншого...
Коментарі
Дописати коментар