Електронна бібліотека
1. Г. Островська Кухні народів світу
http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/25819/1/%D0%9E%D0%A1%D0%A2%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%A1%D0%AC%D0%9A%D0%90%20%D0%9A%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%96%20%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B2%20%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D1%83.pdf
2. В.С. Доцяк Українська кухня
https://archive.org/details/ukrainskakuhnya1998/page/n321/mode/2up
3. В.С. Доцяк Технологія приготування їжі
http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/%D0%94%D0%BE%D1%86%D1%8F%D0%BA+%D0%92.%D0%A1.+%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F+3+%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D1%8F%D0%B4+-+%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B6%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B9+1_reduce.pdf
4. Г. І. Шумило Технологія приготування їжі
http://194.44.152.155/elib/local/sk693575.pdf
5. В.С. Ростовський, С.М.Шамян Барна справа
https://shron1.chtyvo.org.ua/Rostovskyi_Volodymyr/Barna_sprava.pdf
6. Є. Клопотенко Збірник рецептур страв
https://school22.rv.ua/doc/zbirnik_klopotenka.pdf
7. О.В. Шалимінов, Т.П. Дятченко, Л.О. Кравченко, А.А. Рачковський
https://archive.org/details/retseptury2000
8. Т.М.Стахмич, О.М.Пахолюк Кулінарна справа. Технологія приготування їжі.
https://blc-licey.org.ua/pidruchnik-tm-stahmich-kulinarna-sprava-tehnologiya-prigotuvannya-izhi-10-30-27-11-11-2020/
Коментарі
Дописати коментар